nieuws kinderfysiotherapie

Laatste nieuws:

Het actuele nieuws van de kinderfysiotherapie vind u op onze facebook-pagina. Hier geven we aan wat elke week bij ons leeft, waar we mee bezig zijn, of wetenwaardigheden die we graag met iedereen delen. ' like'   deze pagina (praktijk voor kinderfysiotherapie torenveld) en u blijft steeds op de hoogte. 

 

 

kinderbekken fysiotherapie

U kunt nu ook voor kinderbekkenfsyiotherapie bij ons terecht.

Kinderbekkenfysiotherapieis een specialisatie die door geregistreerde kinderfysiotherapeuten

en geregistreerde bekkenfysiotherapeuten wordt uitgeoefend, en is gericht op problemen in het gebied van buik, bekken en bekkenbodem bij kinderen.

De kinderbekkenfysiotherapeut ziet kinderen met:

• problemen met zindelijk worden

• plasproblemen, zoals urineverlies, heel vaak en/of heel nodig moeten plassen;

• poepproblemen, zoals verstopping, ontlastingsverlies;

• bedplassen;

• urineweginfecties (terugkerende);

• buikpijnklachten;

Deze problemen kunnen o.a. veroorzaakt worden door het niet goed gebruiken van de

bekkenbodemspieren.

 

 

Januari 2013

Kinderfysiotherapie torenveld bestaat dit jaar 25 jaar!

Dit vieren we met workshops voor de inwoners van de gemeente Moerdijk. Houdt onze website, facebook en de locale krantjes hiervoor in de gaten.  Deze workshopt zijn gratis te volgen, wel na inschrijving.  En als de deelnemers na de workshop vonden dat het hen echt iets waard was, dan vragen we een donatie voor de stichting Suvadra. 

Nieuwe locatie:

Vanaf januari 2013 is het ook mogelijk om een afspraak in Willemstad te maken.  Op donderdagmiddag is Marleen aanwezig in de praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur ' van Gelderen'  aan de landpoortstraat 11.

Diploma-uitreiking b-eat it!

In september was alweer de vierde cursus b-eat it! gestart en op 10-01-2013 konden we deze kinderen van harte feliciteren met hun behaalde diploma! Er is weer enthousiast en hard gewerkt aan gewicht en conditie.

  

Februari 2019

21-03-2019 audit HKZ-certificering:

Kinderfysiotherapie Torenveld behaalt de  HKZ-certificering.

    

September 2018

Vernieuwde wachtkamer

De wachtkamer van de kinderfysiotherapie heeft een metamorfose ondergaan. Na meer dan 15 jaar werd het tijd om de wachtkamer te moderniseren, en vooral ook om voor een paar comfortabele zitelementen te zorgen.

In de zomervakantie was hier de gelegenheid voor en toen iedereen hierna weer terugkwam was het een grote verassing. Gelukkig was iedereen enthousiast over deze metamorfose.